style the bed room

Yatak odalarinda beyazin hakimiyetini seviyorum bu yuzden beyaz mobilyalarla aram cok iyidir. Hem beyaz renk fazla tozda gostermez bu yuzden elinizde bezle sabah-aksam mobilyalarin tozunu almaniza da gerek kalmaz. Birdenbire nereden cikti bu yatak odasi ve beyaz muhabbeti diye merak ediyorsaniz hemen aciklayayim. Bu aralar evlilik hazirliklari icinde olan Evrim benden yatak odasi takimlari icin ornekler istedi. Anladigim kadariyla mobilyalari hazir almak yerine yaptirmayi planliyormus. Mobilya denince benim basvurdugum ilk kaynak genelde surasi olur.  Sitedeki tasarimlar o kadar gosterisli ve detayli ki butun evi bastan dekore etmemek icin zor tutuyor insan kendini.

yatak-odasi-takimi-modelleri

Yatak odasi mevzusuna geri donerecek olursak... Fotograflarda ki beyaz mobilya takimlarini cok sevdim. Yataklarin yan kisminda ekstra cekmeceler var ki bilen bilir-biz bayanlara ne kadar cok dolap-cekmece olursa o kadar makbule gecer. Calar saat, abajurlu lamba, gece uyumadan once okunacak kitaplar, el kremi ve bilimum ivir-zivir icin ise yatak baslarinda ki komidinler sarttir! Yalniz bu aralar dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama bir hasir sepet modasi aldi-basini gidiyor. Artik komidinler cekmece yerine hasir sepetlerle tamamlaniyor.







Hasir sepetlerin en buyuk hayrani ve ilk kullanicilarindan birisi olarak diyebilirim ki o sepetlerin icinde hic birsey yerli yerinde ve duzenli durmuyor. Yani ben daginikta yasarim yeter ki disaridan bakildiginda estetik gorunsun diyorsaniz hasir sepet alin, gule gule kullanin. Ama benim gibi duzen delisiyseniz o sepetler hic size gore degil. Ben aldigim sepetlerin icine sadece battaniye, dergiler ve zuzularin oyuncaklari gibi seyleri yerlestirebiliyorum, derli-toplu durmasini istedigim hersey cekmecelerde...



yatak-odasi-takimlari-modelleri



0 comments:

Post a Comment