style clothe and shoes

CHRISTIAN LOUBOUTIN - MARIE ANTOINETTE STILETTOLARI

Görünce kalbim çarptı, vuruldum desem yalan olmaz, hele pembesine. Yeni modelini tanıtan Louboutin, bu stilettoları tasarlarken 14.yy. Fransa'sından ve özelliklede Marie Antoinette'den ilham almış.
Mavi - Sarı - Pembe olmak üzere 3 renk olarak üretilen bu şaheserler, kendi özel kutuları içinde satışa sunulmuş. Ayakkabıların üzerindeki nefis nakışlara ünlü tasarımcı Jean-Francois Lesage imzasını atmış. Sadece 36 çift üretilen stilettolar ne yazıkki, 6295$'dan sadece Madison Avenue'deki Louboutin mağazasında satışa sunuldu.




Christian Louboutin 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu yine göz alıcı modelleri ile sunuldu. 2010 sezonu için Louboutin, siyah gibi klasik renklerin yanında, sarı, mor, kurmızı gibi canlı renklerinde en tatlı hallerini kullanmış. Koleksiyonun en çekici ayakkabıları tabi ki yine yüksek topuklular. Derinin yanında süetin de kullanıldığı tasarımlarda, trendlerden kafes görüntüsü, bantlar ve zımbalar yerlerini almış. Louboutin koleksiyonları hakkında sanırım başka bir yoruma gerek yok, zaten dünya kadınları gerekli yorumları onun için yapmış. Bize sadece seyretmek ve onlara sahip olmak kalıyor :)




















You might also like: 

CHRISTIAN LOUBOUTIN & PIPER HEIDSIECK

Christian Louboution, Piper Heidsieck ile iş birliği yaparak kendi şampanyasını çıkardı. Sınırlı sayıda üretilecek olan bu özel kutusunda, Louboution imzalı camdan topuklu kadeh ayakkabı ile bir şişe şampanya bulunacak. Ekim 26'da Colette 'de satışa girecekmiş. Baylar eşinize hoş bir hediye olabilir, bayanlar kendinizi şımartın:)

You might also like: 

AYAKKABILARIN DEVİ CHRISTIAN LOUBOUTIN'İN HOBO ÇANTALARI


Christian Louboutin'in yeni hobo çantalarıda clutchların yanında yerini aldı. Hepsini çok iyi bulmasamda özellikle yukarıda resmi olan Schoolita isimli modeli ( 1495$ oluyor kendisi:) ) ile aşağıda resimlerin ilki olan Cecilia modeli ( 1595$ ) en çok beğendiğim . Elde, kolda, omuzda şeklinde taşınabilmesi açısından, ki benim seçimim elde taşımak, kullanışlı ve açılıp kapanması basit. Bütün çantalara baktığımızda ayakkabı şeklinde aksesuarları ile süslemeyi unutmadığını görüyoruz.
Yakından incelemek fiyatlara bakmak isteyenler için saksfifthavenue 'ye veya shopstyle.com'a bakmalarını tavsiye ederim.











 
 


Ayakkabı aldım bir tane, eve geldim iki tane diye başlayasım geldi bu ürüne:). Resimlerdende göründüğü gibi standart bir spor ayakkabı alıyorsunuz, taban kısımda bulunan fermuarı açtığınızda anında bir terliğe dönüşüyor. Açıkcası bazı zamanlarda kullanım açısından çok tercih edilebilecek bir ürün. Markada bir alıp, birden fazla kullanıma yönelik birçok çeşit var. Eğer hoşunuza gittiyse buyrun : http://www.nat-2.eu/



You might also like:

GUCCI SEVERLERE 2009-2010 SONBAHAR-KIŞ GUCCI ÇANTALAR



Gucci'de hazır giyimin yanında aksesuar alanındada kendini göstermiş, heleki çantaları belki de hepimizin dolaplarına girmiştir. İşte Gucci'nin 2009-2010 Sonbahar-Kış sezonuna ait çanta koleksiyonundan parçalar. Koleksiyon genel olarak büyük rahatlıkla kolda veya yandan kullanabileceğimiz, hani evde ne var ne yoksa ihtiyacımız olan herşeyi içine doldurabileceğimi cinsten çantalar oluşturuyor. (işte bu yüzden büyük çantaları çok seviyorum) Yılan ve timsah gibi derilerin çoğunlukla kullanıldığı koleksiyonda, demir aksesuarlar ve taşlarla süslemelerde gayet başarılı.
Bu sezonda Gucci her zamanki klasikliğini modernize etmeyi başarmış. Özellikle clutchları bayıldım ben ya siz...


0 comments:

Post a Comment