Style of Cloths for ladies,


Hazır reklam kampanyaları ile başlamışken Louis Vuitton'dan bahsetmeden olmaz. Karşımızda, Madonna ile başarılı reklam kampanyalarına imzalar attıktan sonra, Louis Vuitton'un Lara Stone'lu 2010 İlkbahar/Yaz reklam kampanyasından ilk görseller. Açıkçası LV bu işi biliyor, Lara genç, dinamik, seksi, şık ve herkese hitap ediyor. Kampanya resimleri iç açıcı yeşillikler içinde, Lara uzanmış ve beyaz güvercinler etrafında. Çantalara bakınca ise XL modeller olması dikkat çekiyor. Ben kampanya resimlerini beğendim ya siz?...



You might also like:

H&M ile Sonia Rykiel birlikteliğinden doğan iç giyim koleksiyonunu büyük bir şov olarak daha yeni yayınlamıştık ki (bununla ilgili yazıma bakmadıysanız tıklayın), şimdi de H&M'in 2009 Holiday Koleksiyonundan parçaları yayınlamaya geldi sıra. Yılbaşı ve tatil yaklaşırken birçok moda evi holiday koleksiyonları ile karşımızda. Genel olarak baktığımızda parti-kokteyl kıyafetleri ön plana çıkarılmış ki H&M'de aynen bu uygulamayı yapmış. Ama bunun yanında insanın aklıma tatil gelince, özellikle de yabancıların kutladığı Christmas gelince, evdeki partiler, aile toplantıları, evde yapılan tatil gözümüzde canlanıyor. H&M'de bunu düşünmüş ve çok güzel ve rahat kazaklara, hırkalara, süveterlere yer vermiş, anne-baba-çocuk uyumuna da dikkat çektiği gözümden kaçmadı :)






You might also like:

MODANIN MİMARİ İLE BİRLEŞTİĞİ AN : JOSHUA DEMONTE AKSESUARLARI


Mimarinin moda ile ne kadar iç içe geçtiğini, sezonun kreasyonlarına baktıkça hepimiz anlayabiliyoruz. İlk önce ayakkabılarda dikkat çekmeye başladı, daha sonra aksesuarlara ve kıyafetlere sıçradı. Fakat Joshua buradaki tasarımlarda mimariden esinlenmiş değil, direk mimariyi takılara taşımış ve oldukça ilginç tasarımlar ortaya çıkarmış. Görünce paylaşmadan yapamadım, bu tasarımların giyilebilir olduğunu sanmıyorum ama giyen olursa bütün dikkatleri üstüne çekeceği kesin :)





ARMANI EXCHANGE 2009 REKLAM KAMPANYASI


2009 Kış ayları ile birlikte, özellikle de yılbaşına bu kadar yaklaşmışken parti günleri başladı bile. Yeni yıl için hazırlıkların başladığı bu günlerde kokteyller, ofis partileri, ev partileri için davetlerde gelmeye başlamıştır. Armani Exchange 2009 tatil koleksiyonu da işte bu günlere hizmet ediyor.
Bu özel günler için kimi zaman parlak payetli yada işli parti elbiselerini, kimi zaman super mini demir aksesuarlı elbiseleri, bazense şık kotları, taytları şık bluzlar ile kombinleyerek kullanıyoruz. Gördüğüm kadarı ile Armani'de reklam kampanya resimleri ile bize bu önerileri sunmuş. İşte kampanya görselleri...



H&M İÇİN SONIA RYKIEL İÇ GİYİM


Sonia Rykiel'in H&M için iç çamaşır koleksiyonu hazırlayacağından daha önce bu yazımda bahsetmiştim. Ama açıkçası böyle bir şov ile sunulmasını beklemiyordum.H&M ve Sonia Rykel misafirlerini (ki bu misafirler ünlüleri de içinde bulunduran 2000 kişiden oluşuyor) Paris'te büyük bir şovla karşıladılar. Adeta kocaman bir karnaval havasında geçen defilede mankenler yatak, savaş arabası, kocaman bir avizeye sahip bir salon gibi konseptleri olan dev platformlar üzerinde kimi zaman sabit durarak, kimi zaman dans ve şovlar ile koleksiyona ait parçaları sergilediler. Bu şovdan ve koleksiyona ait parçalardan işte birkaç görsel. Tadını çıkarın ;)














You might also like:

Aslında bu t-shirtleri daha önceden biliyordum ama amacının şu anda kişisel çabalar ile ayakta tutulmaya çalışılan, Çin’ de ve Amazonlarda’ ki Orinoco Nehrinde yaşayan ve nesilleri tükenmekte olan  timsahların bakımı için olduğunu yeni öğrendim yada haberin bu kısmı elime yeni ulaştı.“Save Your Logo” kampanyası sayesinde bu amaç Lacoste tarafından üstlenilmiş bulunmakta. Aşağıdaki resimleri olan ve sınırlı sayıda üretilen bayan ve erkek tshirtler'de bu amaca yönelik Aralık ayında Türkiye Lacoste mağazalarında satışa sunulacak. Doğa dostu Lacoste sever meraklılarına duyurulur.










You might also like:

Victoria's Secret 'ın beklenen 2009 şovu dün akşam gerçekleşti. Resimlerden anlaşıldığı üzere her zamanki gibi tasarımları ve dahada önemlisi onların sergileniş biçimleri ile göz kamaştırıcı bir defile gerçekleşmiş. Miranda Kerr, Allessandar Ambrosio, Doutzen Kroes gibi dünyaca ünlü mankenlerin yer aldığı şovda en çok alkışı, henüz birkaç ay önce dördüncü çocuğunu dünyaya getiren Heidi Klum aldı. Şovun bu seneki misafirleri Fergie ve Black Eyed Peas, verdikleri minik konser ile defileye eşlik ettiler.
Sanırım başka yoruma gerek yok, tasarımlar güzel, sunuş güzel, hatunlar güzel olunca bize anca zevkle izlemesi kalıyor :)




















You might also like:



0 comments:

Post a Comment