Style of Cloths for ladies,

Daha önceden yaptığım tasarımların teknik çizimlerine, elimdeki kumaş resimleri ile giydirme. Gerçi kumaşlar daha hoş olsaydı eminim ki ceketlerde daha hoş duracaktı ama örnek çalışma olsun diye koymak istedim :)





Resimleri büyültmek için üzerilerine tıklayınız

TREND : LEOPAR CEKET


Bu sezon leopar ve zebra desenin ne kadar moda olduğundan daha önce bu yazımda da bahsetmiştim ve leopar her zamanki gibi kendini gösterdi. Kate Moss, Mary-Kate Olsen, Alexa Chung gibi ünlülerde kabanların da leopar deseni tercih etmişler. Sizde leoparı bu şekilde kullanmak isterseniz, sezon başında mağazalarda ne var ne yok diye baktığımda leopar ceketler, montlar, kabanlar benimde dikkatimi çekmişti. Mango, Zara, Stradivarius, Bershka gibi mağazalarda (tabi hala kaldıysa nede olsa fastfashion) benzer ürünlerden bulabilirsiniz :)


            

Louis Vuitton'dan gözlerinize şenlik tadında çekimler. Açıkcası LV'nin facebook sayfasında bu resimleri görünce gözüm gönlüm açıldı dersem yalan olmaz :) Bu soğuk kış günlerinde insanın içinde güneş açtırıyor adeta. Paylaşmadan duramadım. :)



















2009-2010 Sonbahar- Kış koleksiyonlarında Erdem, Givency gibi  daha bir çok marka danteli çeşitli parçalarda kullandılar. Tshirt gibi en spor parçaların bile sırtında, kolunda, göğüs detaylarında kullanıldı dantel. Kullanıldığı parçaya hoş bir detay katması, şıklık kazandırması, romantik bir hava vermesi en azından benim tercih etmeme sebep oluyor. Günlük kıyafetlerinizde kullanabileceğiniz gibi, şık bir davette, yada eşinizle hoş bir akşam yemeğinde dantel elbise, bluz veya ceketleri kullanabilirsiniz. Yok ben üzerimde sevmiyorum derseniz çanta, taç, eldiven, ayakkabı gibi aksesuarlarınız la kıyafetlerinizi kombinleyebilirsiniz.Ben aşağıda birkaç örnek paylaştım ama siz bebe, ipekyol, machka, koton, beymen gibi mağazalarda daha fazla çeşit bulabilirsiniz.









Brad Pitt ve Angelina Jolie, İngiltere'nin ünlü Asprey firmasında satışa sunulmak üzere bir mücevher koleksiyonu hazırladılar. "Protector " ismi verdikleri koleksiyonun temasını sizinde anlayacağınız gibi yılan figürü oluşturmakta. Angelina bebeğine hamileyken aldığı yılanlı bir yüzüğü, kendisi için tılsım olarak görmüş ve koruyucu adlı koleksiyonun temasında da amacına uygun olarak yılan figürünü tercih etmiş.
Koleksiyonu yüzükler, kolyeler, küpeler ve bebekler için yumurtalık - kaşık gibi parçalar oluşturuyor. En güzel yanı ise koleksiyondan elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi çocuklar için kullanılacak olması.



0 comments:

Post a Comment